Peruna-kikhernecurry

Peruna-kikhernecurry

6 hengelleVegaaninen, gluteenitonHelppo40 min

10 Pientä (puikula)perunaa
1 Keltainen sipuli
3 Valkosipulinkynttä
2-3 rkl Keltainen thai currytahnaa
2 rkl Neitsytoliiviöljyä
1 l Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
0,5 rkl (luomu)kurkumaa
pala Tuoretta inkivääriä raastettuna
500 g Pakastekasviksia (esim
Findus wokkivihanneksia)
400 ml Kookosmaitoa
1 Limen mehu
380 g Kikherneitä valutettuna ja huuhdeltuna
+ puntti tuoretta korianteria

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele perunat.
  2. Hienonna sipulit.
  3. Kuullota sipuleita ja currytahnaa kattilassa oliiviöljyssä hetki miedolla lämmöllä ja lisää sitten vesi ja kasvisliemikuutiot sekä perunat, kurkuma ja raastettu inkivääri. Nosta lämpöä.
  4. Keitä kannen alla kunnes perunat alkavat hajoilla.
  5. Heitä sekaan pussillinen pakastekasviksia ja anna sulaa.
  6. Sammuta liesi ja kaada keittoon kookosmaito ja kikherneet sekä purista sekaan limen mehu. Maista ja lisää halutessasi suolaa tai currytahnaa.
  7. Hienonna sekaan korianteria.
  8. Tarjoa!

Katso lisää arkiruokareseptejä