Peruna-hernecurry

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaika40 min
VaikeusasteHelppo
|||||
Erittäin helppo vegaaninen ja gluteeniton kasviscurry, joka valmistuu muutamasta raaka-aineesta.
1 sipuli 1 tl raastettua inkivääriä 2 tl raastettua valkosipulia 1 rkl oliiviöljyä* 2 tl garam masalaa* 2 tl paprikajauhetta* 1 tl juustokuminaa* 1 kg perunoita 2 porkkanaa 200g pakasteherneitä 400 ml kookosmaitoa* 2 dl paseerattua tomaattia 1 tl suolaa + vettä tarvittaessa (+ tuoretta korianteria) (+ riisiä)

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli, raasta/hienonna inkivääri ja valkosipuli.
  2. Lorauta öljy wokkipannuun tai korkeareunaiseen kasariin.
  3. Kuullota sipuleita ja inkivääriä oliiviöljyssä kunnes sipuli alkaa pehmetä. Kuori ja paloittele sillä aikaa perunat ja viipaloi porkkanat.
  4. Lisää mausteet pannulle ja kuullota vielä hetki. Lisää perunat, porkkanaviipaleet, herneet, kookosmaito, paseerattu tomaatti ja suola. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, noin 30min. Sekoittele välillä ja lisää vettä tarvittaessa.
  5. Keitä kylkeen esimerkiksi riisiä ja ripottele annoksen päälle halutessasi tuoretta korianteria. 

Vinkkejä valmistukseen

* Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Vinkki: erittäin helppo tapa valmistaa kookosmaitoa on lisätä kookosmannaa veteen. Lisää 1 osa mannaa 3 osaan vettä ja sekoita.