Nyhtökaura® salaatti, jonka kruunaavat jouluiset kanelipersimonit sekä granaattiomenan siemenet.
Kanelipersimonit
3 persimonia 3 rkl voita 2 rkl kookossokeria 1 tl kanelia ripaus suolaaSalaatti
5-6 lehtikaalin lehteä 1 rkl oliiviöljyä 1/4 tl suolaa 70g salaattia tai versosekoitusta 1 pkt valitsemasi Nyhtökaura® 2 dl granaattiomenan siemeniäKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
Kanelipersimonit
- Leikkaa persimonit kahdeksaan osaan.
- Kuumenna pannulla 3 rkl voita kunnes se vaahtoaa.
- Lisää persimonit, kookossokeri, kaneli ja ripaus suolaa.
- Kääntele kunnes persimonit ruskistuvat ja pehmenevät.
- Tarjoa persimonit salaatin kanssa.
Salaatti
- Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi lehtikaalit pieniksi paloiksi ja poista kova lehtiruoti. Möyhi käsin lehtikaalit kulhossa oliiviöljyn ja suolan kanssa pehmeäksi.
- Paista haluamasi Nyhtökaura® (Jos käytät Mexicoa, paista se paketin mukana tulevan marinadin kanssa).
- Lisää salaatti/versosekoitus ja Nyhtökaura® lehtikaalien sekaan ja sekoita varovaisesti.
- Lisää granaattiomenan siemenet (vältä sotku käyttämällä pakasteesta granaattiomenan siemeniä).