|

Parsa-fetapaistos

2–3 hlöGluteenitonHelppo30 min

Lisäksi

1 nippu Parsaa
1 pkt Fetaa
1 rasia Kirsikkatomaatteja
+ Oliiviöljyä*
+ Pippuria*
(+ Suolaa*)

Haluamasi lisuke esim
Kvinoa*

Reseptin kirjoittaja | Parantava Ruoka

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
  2. Leikkaa parsoista kovat kannat pois, halkaise kirsikkatomaatit ja murusta feta. Laita parsat ja kirsikkatomaatit uunivuokaan ja murustele feta päälle.
  3. Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä ja mustapippuria. Feta on suolaista, joten suolaa ei välttämättä tarvitse lisätä.
  4. Nosta vuoka uunin ylimmälle tasolle, mahdollisimman lähelle uunivastuksia ja paista noin 15–20 min, kunnes feta on reunoiltaan ruskistunut ja parsa napakan kypsää.
  5. Sillä aikaa, kun paistos on uunissa, keitä kylkeen haluamasi lisuke, esimerkiksi kvinoa toimii paistoksen kanssa mainiosti.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Lisää ParantavaRuoka reseptejä

katso lisää