Papu-pastakeitto lehtikaalilla

Papu-pastakeitto lehtikaalilla

4-5 hengelleVegaaninen, gluteenitonHelppo15 min

1 l Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
3 dl Hernefusillia (esim
Urtekram)*
2 pss Keittojuureksia
2 rkl Pakastettua persiljaa (esim
Findus)
1 prk Valmiita kidneypapuja
100g Lehtikaalta
+ Suolaa*

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Kaada vesi ja kasvisliemikuutiot kattilaan. Lisää hernefusilli, keittojuurekset, pakastettu persilja, tomaattipyree ja kidneypavut.
  2. Anna kiehua kunnes hernefusilli on lähes kypsää.
  3. Poista lehtikaalista kova keskiruoti ja revi lehdet pienemmiksi. Lisää keittoon ja anna kiehua vielä hetki.
  4. Mausta suolalla.


*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokia