Pannulasagne

Annoskoko4 hlö
Valmistusaika45 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Naturli'
Pannulasagne
*Maukas pannulasagne syntyi kaupallisessa yhteistyössä Naturli':n kanssa. Pannulasagne on perinteisen lasagnen maukas ja helppo pikaversio!
1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 1 pkt (400 g) NATURLI' Minced Pea Based -jauhista + öljyä paistamiseen 1 rkl paprikajauhetta 1 rkl kuivattua oreganoa 1 tl suolaa 1/2 tl jauhettua mustapippuria 3 rkl tomaattipyreetä 2 tlk tomaattimurskaa 2 dl vettä 1 rkl vaahterasiirappia 1 pss (n 70g) babypinaattia 8 gluteenitonta lasagnelevyä 1 dl kaurafraichea

Kaupallinen yhteistyö | Naturli'

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistokasarissa tai suuressa paistinpannussa. Ruskista jauhis murumaiseksi. Lisää sipuli sekä valkosipulinkynnet ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta paprikajauheella, oreganolla sekä suolalla ja pippurilla. 
  2. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, vesi ja vaahterasiirappi. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon pinaatti ja kääntele sekaisin niin, että pinaatti painuu kasaan.
  3. Murra lasagnelevyt kolmeen osaan ja upota kastikkeen joukkoon. Laita kansi päälle ja anna muhia välillä sekoitellen noin 20 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet.
  4. Lisää lopuksi kaurafraiche pieninä nokareina pannulasagnen päälle ja anna hautua vielä viitisen minuuttia.