Paksut jogurttiletut

Annoskoko6-8 lettua
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Paksut jogurttiletut
Tällä ohjeella teet suolaiset tai makeat letut viikonlopun aamupalapöytään. Tarjoile lisukkeiden kera.
2,5 dl Oatly Havregurt Turkkilaista 2,5 dl Oatly Kaurajuoma Kevyt (löytyy kylmähyllystä) 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl pikakaurahiutaleita 1 tl leivinjauhetta 1 rkl oliiviöljyä 1rkl omenaviinietikkaa ripaus suolaa + öljyä paistamiseen

Kaupallinen yhteistyö | Oatly Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
  2. Lisää Oatlyn turkkilainen kauragurtti, kaurajuoma, öljy ja omenaviinietikka.
  3. Sekoita tasaiseksi ja anna taikinan levätä, kunnes pannu kuumenee.
  4. Öljyä pannu ja kuumenna.
  5. Lusikoi taikinaa noin 1cm paksuisiksi letuiksi pannulle.
  6. Paista molemmin puolin rapeaksi.

Hiilijalanjälki: 0.08 kg CO2e per annos (2 lettua).

Vinkkejä valmistukseen

Jos haluat makeita lettuja, lisää 2 rkl sokeria ja 1 tl vanilja-sokeria.

Tarjoile letut esimerkiksi porkkanan, Oatlyn iMat Fraichen ja herkkusienien kanssa tai vaihtoehtoisesti marjojen ja hedelmien kera.