Paahdettu parsakaalipasta

Annoskoko4 hlö
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Paahdettu parsakaalipasta
Paahdettu parsakaali on ihanaa sellaisenaan, mutta sopii myös hyvin pastan joukkoon. Parsakaalien lisäksi tähän herkulliseen pestopastaan lisämakua tuovat erilaiset yrtit, kurpitsansiemenet ja vegaaninen basilikapesto.

Pestopasta

250 g SunSpelt fusilli -spelttikierrepastaa 1 prk Urtekram basilikapestoa 1 dl kurpitsansiemeniä nippu hienonnettua kevätsipulia 2 rkl tuoretta hienonnettua timjamia 2 rkl tuoretta hienonnettua oreganoa

Paahdetut parsakaalit

1 parsakaali 4 rkl oliiviöljyä 1 tl paprikajauhetta ½ tl valkosipulijauhetta ½ tl sipulijauhetta lisäksi merisuolaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni lämpiämään 225 °C asteeseen.
  2. Pilko parsakaali sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Pyörittele parsakaali mausteissa ja öljyssä ja levitä pellille tasaisesti.
  4. Paista 15–25 min tai kunnes parsakaali on kypsää.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Pyöritä ne runsaassa pestossa ja lisää joukkoon kurpitsansiemenet.
  7. Lisää paahdetut parsakaalit ja yrtit pastan joukkoon ja tarjoile.