Paahdettu parsakaalipasta

Paahdettu parsakaalipasta

4 hlöVegaaninenHelppo30 min

Pestopasta

250 g Sunspelt fusilli -spelttikierrepastaa*
1 prk Urtekram basilikapestoa*
1 dl Kurpitsansiemeniä*
nippu Hienonnettua kevätsipulia
2 rkl Tuoretta hienonnettua timjamia
2 rkl Tuoretta hienonnettua oreganoa

Paahdetut parsakaalit

1 Parsakaali
4 rkl Oliiviöljyä*
1 tl Paprikajauhetta*
½ tl Valkosipulijauhetta
½ tl Sipulijauhetta
Merisuolaa*

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni lämpiämään 225 °C asteeseen.
  2. Pilko parsakaali sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Pyörittele parsakaali mausteissa ja öljyssä ja levitä pellille tasaisesti.
  4. Paista 15–25 min tai kunnes parsakaali on kypsää.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Pyöritä ne runsaassa pestossa ja lisää joukkoon kurpitsansiemenet.
  7. Lisää paahdetut parsakaalit ja yrtit pastan joukkoon ja tarjoile.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Inspiroidu muista kesäisistä resepteistä: