Nugetit, palsternakkaranskalaiset ja avokado-limejogurtti

Annoskoko3 hengelle
Valmistusaika30-40 min
VaikeusasteHelppo
||||
Rapeat ja vegaaniset nugetit ja palsternakkaranskalaiset, jotka ovat valmistettu ilman öljyä. Dippaa molempia ihanan raikkaaseen avokado-limejogurttiin!

Nugetit ja palsternakkaranskalaiset

1 pkt Hälsans Kök vegaaninugetteja 2 isohkoa palsternakkaa 1 rkl kikhernejauhoja* 0,5 rkl paprikamaustetta* 0,5 rkl juustokuminaa* 1 tl suolaa*

Avokado-limejogurtti

2 dl Oatly Havregurt Turkkilaista 1 limen mehu 1 avokado 0,5 tl suolaa 1 valkosipulinkynsi

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Valmista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa palsternakat tikuiksi.
  3. Sekoita pussissa mausteet ja lisää palsternakkatikut. Sulje pussiin ilmaa ja pyörittele niin, että mausteet tarttuvat tikkuihin.
  4. Levitä palsternakat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 225 asteessa noin 15-20min riippuen tikkujen paksuudesta.

Avokado-limejogurtti

  1. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai haarukalla tasaiseksi. Tarjoa palsternakkaranskalaisten ja nugettien kanssa.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää herkullisia arkiruokareseptejä