Rapeat ja vegaaniset nugetit ja palsternakkaranskalaiset, jotka ovat valmistettu ilman öljyä. Dippaa molempia ihanan raikkaaseen avokado-limejogurttiin!
Nugetit ja palsternakkaranskalaiset
1 pkt Hälsans Kök vegaaninugetteja 2 isohkoa palsternakkaa 1 rkl kikhernejauhoja* 0,5 rkl paprikamaustetta* 0,5 rkl juustokuminaa* 1 tl suolaa*Avokado-limejogurtti
2 dl Oatly Havregurt Turkkilaista 1 limen mehu 1 avokado 0,5 tl suolaa 1 valkosipulinkynsiReseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Valmista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa palsternakat tikuiksi.
- Sekoita pussissa mausteet ja lisää palsternakkatikut. Sulje pussiin ilmaa ja pyörittele niin, että mausteet tarttuvat tikkuihin.
- Levitä palsternakat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 225 asteessa noin 15-20min riippuen tikkujen paksuudesta.
Avokado-limejogurtti
- Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai haarukalla tasaiseksi. Tarjoa palsternakkaranskalaisten ja nugettien kanssa.