Täydellinen viikonloppuherkku! Delikaura™ tuo proteiinia nachopeltiin ja tuore korianteri raikkautta. Annoksen viimeistelee itsetehty vegaaninen cashew"juusto"kastike.
Nachopelti
2 syöntikypsää avokadoa 4 tomaattia 1/2 tl suolaa 1/2 punasipuli 1/2 limen mehu 185g nachoja 400g salsakastiketta 1 suippopaprika 1 pss Delikaura™ Chili-Inkivääriä 1 ruukku korianteria + maun mukaan vihreitä viipaloituja jalopenojaCashew-"juusto"kastike
125g cashewpähkinöitä* 1 dl jalopenopurkin lientä 3 rkl ravintohiivahiutaleita* 1 tl valkosipulijauhetta 0,5 tl suolaa* 1 tl kurkumaa* 1 tl chilijauhetta 1 tl sipulijauhetta + maun mukaan vihreitä viipaloituja jalopenoja 1/2 limen mehu 1/2-1 dl vettäKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
Nachopelti
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Tee cashewjuustokastike.
- Kuori ja kuutioi avokadot.
- Pese tomaatit, ja leikkaa niistä kannat. Kuutioi.
- Kuutioi punasipuli.
- Sekoita kulhossa avokadot, tomaatit, suola, limen mehu ja punasipulisilppu.
- Kaada nachot leivinpellille ja kumoa päälle salsakastike.
- Kaada salsan päälle avokado-tomaattisekoitus.
- Viipaloi suippopaprika ja lisää viipaleet.
- Ripottele päälle Delikaura™.
- Paista uunissa 7-10 min.
- Hienonna korianteri ja lisää se valmiin annoksen päälle. Ripottele sekaan maun mukaan jalopenoviipaleita. Kuorruta cashewkastikkeella ja tarjoa!
Cashew"juusto"kastike
- Liota cashewpähkinöitä vähintään 2 tuntia, voit myös liottaa niitä yön yli.
- Sekoita kaikki ainekset blenderissä vettä vähitellen lisäten ja aja tasaiseksi. Lisää vettä tarvittaessa koostumuksen mukaan. Tarkista maku.