Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro saa herkullisen säväyksen kardemummasta ja vaniljasta. Sekoita puuro tekeytymään jo illalla, niin aamupala odottaa sinua valmiina heti herättyäsi. Purkkiin pakattuna tuorepuuro on myös näppärä eväs mukaan otettavaksi.
200 g mustikoita (tuoreita tai pakaste)
1 kypsä banaani
3 dl Knehtilän Pieni Puro tuore kaurahiutaleita
1 dl mieleisiäsi pähkinöitä rouhittuna
½ tl kardemummaa
½ tl vaniljajauhetta
½ tl suolaa
2 rkl chiansiemeniä
2 rkl vaahterasiirappia
4 dl kaurajuomaa
Valmistusohjeet
- Soseuta mustikat ja banaani. Sekoita muut aineet joukkoon.
- Sulje tuorepuuro kannelliseen purkkiin ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.