Mustikkachiavanukas, parapähkinä-kinuskia ja murskattua granolapatukkaa

Mustikkachiavanukas, parapähkinä-kinuskia ja murskattua granolapatukkaa

2-3 annostaVegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteenitonHelppo10 min (+ min. tunti tekeytymiseen)

Mustikkachiavanukas

3 rkl Foodin chia-siemeniä
3 rkl Foodin kookosmannaa
3 dl Kiehuvaa vettä
+ ihan pieni ripaus suolaa
+ aitoa vaniljaa
2 tl Foodin luomu agavesiirappia
2 dl Mustikkaa
murskattua foodin granola bar kaneli-omena välipalapatukkaa

Parapähkinäkinuski

4 rkl Foodin parapähkinätahnaa
2 rkl Foodin luomu agavesiirappia
+ ripaus suolaa
+ vaniljaa
0,5-1 rkl Kiehuvaa vettä

Kaupallinen yhteistyö | Foodin

Valmistus

Mustikkachiavanukas

  1. Laita kulhoon chiansiemenet ja kookosmanna. Kaada päälle kiehuva vesi. Sekoita vispilällä ja lisää suola, agavesiirappi, vanilja ja mustikka. Jätä tekeytymään huoneenlämpöön vähintään tunniksi tai yön yli.

Parapähkinä-kinuski

  1. Kaada kaikki ainekset kulhoon vettä lukuunottamatta. Sekoita. Lisää vesi pieninä määrinä ja sekoita saadaksesi mieleisesi koostumuksen.

Kokoa annokset mielesi mukaan.

Katso lisää Foodin reseptejä