Mustikkachiavanukas saa makua mustikasta ja se kruunataan parapähkinä-kinuskilla ja päälle murskatulla granolapatukalla. Ihana aamupala!
Mustikkachiavanukas
3 rkl Foodin chia-siemeniä 3 rkl Foodin kookosmannaa 3 dl kiehuvaa vettä + ihan pieni ripaus suolaa + aitoa vaniljaa 2 tl Foodin luomu agavesiirappia 2 dl mustikkaa murskattua Foodin Granola bar kaneli-omena välipalapatukkaaParapähkinäkinuski
4 rkl Foodin parapähkinätahnaa 2 rkl Foodin luomu agavesiirappia + ripaus suolaa + vaniljaa 0,5-1 rkl kiehuvaa vettäKaupallinen yhteistyö | Foodin
Valmistus
Mustikkachiavanukas
- Laita kulhoon chiansiemenet ja kookosmanna. Kaada päälle kiehuva vesi. Sekoita vispilällä ja lisää suola, agavesiirappi, vanilja ja mustikka. Jätä tekeytymään huoneenlämpöön vähintään tunniksi tai yön yli.
Parapähkinä-kinuski
- Kaada kaikki ainekset kulhoon vettä lukuunottamatta. Sekoita. Lisää vesi pieninä määrinä ja sekoita saadaksesi mieleisesi koostumuksen.
Kokoa annokset mielesi mukaan.