Mustikka-rahkaletut

Mustikka-rahkaletut

4 henkilöäVegaaninen, maidoton, gluteenitonHelppo45 min

400 g Vegaanista soijarahkaa
1 kypsä banaani
2 dl Gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
3 rkl Kookos- tai ruokosokeria*
1 tl Leivinjauhetta
2 rkl Maissitärkkelystä
1/2 tl Kardemummaa
1/2 tl Vaniljajauhetta*
2 dl Mustikoita

Paistamiseen

Öljyä

Kaupallinen yhteistyö | Oomi Energia

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Muussaa banaani kulhossa. Sekoita joukkoon soijarahka.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaani-rahkaseoksen joukkoon. Sekoita. Kääntele lopuksi joukkoon mustikat. Anna taikinan turvota n 30 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Paista taikinasta pieniä lettuja keskilämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Käännä letut vasta, kun pinta on jähmettynyt.
  4. Tarjoa mustikka-rahkaletut aamupalaksi tai välipalalla esimerkiksi vaahterasiirapin kera.

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää reseptejä