Mustikka-rahkaletut

Annoskoko4 henkilöä
Valmistusaika45 min
VaikeusasteHelppo
Mustikka-rahkaletut
400 g vegaanista soijarahkaa 1 kypsä banaani 2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta 3 rkl kookos- tai ruokosokeria* 1 tl leivinjauhetta 2 rkl maissitärkkelystä 1/2 tl kardemummaa 1/2 tl vaniljajauhetta* 2 dl mustikoita

Paistamiseen

öljyä

Kaupallinen yhteistyö | Oomi Energia

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Muussaa banaani kulhossa. Sekoita joukkoon soijarahka.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaani-rahkaseoksen joukkoon. Sekoita. Kääntele lopuksi joukkoon mustikat. Anna taikinan turvota n 30 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Paista taikinasta pieniä lettuja keskilämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Käännä letut vasta, kun pinta on jähmettynyt.
  4. Tarjoa mustikka-rahkaletut aamupalaksi tai välipalalla esimerkiksi vaahterasiirapin kera.

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää reseptejä