400 g vegaanista soijarahkaa
1 kypsä banaani
2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
3 rkl kookos- tai ruokosokeria*
1 tl leivinjauhetta
2 rkl maissitärkkelystä
1/2 tl kardemummaa
1/2 tl vaniljajauhetta*
2 dl mustikoita
Paistamiseen
öljyäKaupallinen yhteistyö | Oomi Energia
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Muussaa banaani kulhossa. Sekoita joukkoon soijarahka.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaani-rahkaseoksen joukkoon. Sekoita. Kääntele lopuksi joukkoon mustikat. Anna taikinan turvota n 30 minuuttia.
- Kuumenna öljy pannulla. Paista taikinasta pieniä lettuja keskilämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Käännä letut vasta, kun pinta on jähmettynyt.
- Tarjoa mustikka-rahkaletut aamupalaksi tai välipalalla esimerkiksi vaahterasiirapin kera.