Mustapaputortillat

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
|||
Mustapaputortillat ovat helppoa ja edullista arkiruokaa. Mustapaputäytteeseen on piilotettu sekaan porkkanaa ja näin saat ateriaasi enemmän kasviksia.
1 punasipuli 2 valkosipulinkynttä 2 porkkanaa 1 prk käyttövalmiita mustapapuja (esim GoGreen) 1 rkl oliiviöljyä* 2 prk kokonaisia kuorittuja tomaatteja (esim Mutti) 1 rkl balsamiviinietikkaa 1 rkl kookossokeria 3 tl chilijauhetta (tai maun mukaan) 1 tl suolaa 1 pkt tortillalettuja + salaattisekoitusta (+ korianteria) + vihreitä jalopenoja

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Raasta porkkanat.
  3. Valuta ja huuhtele mustapavut siivilässä.
  4. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää porkkanaraaste, mustapavut, kuoritut tomaatit, balsamiviinietikkaa, kookossokeri, chilijauhe ja suola.
  5. Sekoita ja anna hautua noin 20min.
  6. Lämmitä tortillaletut esim.mikrossa ja lado niille salaattisekoitusta. Lisää mustapapuhöystö ja jalopenot (sekä korianteri).
  7. Tarjoa!

Katso lisää helppoja arkiruokia

 

Vinkkejä valmistukseen

*Minska suosittelee Terra Creta luomu ekstraneitsytoliiviöljy tai Urtekramin luomu ekstraneitsytoliiviöljy