Mustapaputortillat ovat helppoa ja edullista arkiruokaa. Mustapaputäytteeseen on piilotettu sekaan porkkanaa ja näin saat ateriaasi enemmän kasviksia.
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
1 prk käyttövalmiita mustapapuja (esim GoGreen)
1 rkl oliiviöljyä*
2 prk kokonaisia kuorittuja tomaatteja (esim Mutti)
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl kookossokeria
3 tl chilijauhetta (tai maun mukaan)
1 tl suolaa
1 pkt tortillalettuja
+ salaattisekoitusta
(+ korianteria)
+ vihreitä jalopenoja
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
- Raasta porkkanat.
- Valuta ja huuhtele mustapavut siivilässä.
- Kuullota sipuleita pannulla öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää porkkanaraaste, mustapavut, kuoritut tomaatit, balsamiviinietikkaa, kookossokeri, chilijauhe ja suola.
- Sekoita ja anna hautua noin 20min.
- Lämmitä tortillaletut esim.mikrossa ja lado niille salaattisekoitusta. Lisää mustapapuhöystö ja jalopenot (sekä korianteri).
- Tarjoa!
Katso lisää helppoja arkiruokia
Vinkkejä valmistukseen
*Minska suosittelee Terra Creta luomu ekstraneitsytoliiviöljy tai Urtekramin luomu ekstraneitsytoliiviöljy