Tacot täynnä makua! Näissä tacoissa yhdistyvät omena, punasipuli, Nyhtökaura® Mexico, salsa verde ja yrtit.
1 pkt Nyhtökaura® Mexico
1 pkt pieniä maissitortilloja
1 omena
+ tuoretta korianteria/lehtipersiljaa
Joulumausteiset punasipulit
2 punasipulia 2,5 dl punaviinietikkaa 2,5 dl vettä 2 kanelitankoa 3 tähtianista 10 kokonaista neilikkaa 5 rkl hunajaa tai 1 dl sokeriaSalsa verde
2 ruukkua persiljaa 1 ruukku basilikaa 1 valkosipulinkynsi 2 rkl sitruunamehua 2 rkl kapriksia 1 dl avokado- tai oliiviöljyä + suolaa + mustapippuriaKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
- Tee ensin punasipuli. Voit tehdä sen etukäteen esim. edellisenä päivänä.
- Tee sitten salsa verde.
- Paista Nyhtökaura® Mexico marinadin kanssa juuri ennen tarjoilua.
- Viipaloi omenat.
- Kokoa maissitortillan päälle: salsa verdeä, omenaa, Nyhtökauraa, marinoituja punasipuleita ja korianteria/lehtipersiljaa.
Joulumausteiset punasipulit
- Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita lasipurkkiin.
- Sekoita kattilassa punaviinietikka, vesi ja mausteet.
- Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10min.
- Kaada neste purkkiin punasipulien päälle ja lisää hunaja/sokeri.
- Anna maustua muutaman tunnin.
Salsa verde
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.