Mausteinen härkis-kaalipannu kimchillä

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Beanit
Mausteinen härkis-kaalipannu kimchillä
Härkis-kaalipannu valmistuu nopeasti pannulla uunissa hauduttamisen sijaan. Sekaan lisätään kimchiä - korealaista hapankaalia - joka tekee hyvää suolistolle sisältäessään hyviä maitohappobakteereja.
1/4 valkokaalia 1 dl vettä 1 pkt Härkis Texmex 1-2 rkl neitsyt oliiviöljyä + suolaa 1-2 dl (tai maun mukaan) kimchiä* 1 rkl vaahterasiirappia (1 ruukku korianteria) + mustapippuria

Kaupallinen yhteistyö | Beanit Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohueksi.
  2. Laita kaalisuikaleet pannulle ja lisää vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali pehmenee, noin 5-10 minuuttia.
  3. Mausta kaali suolalla ja pippurilla ja kaada toiseen astiaan odottamaan.
  4. Paista sitten härkis öljyssä.
  5. Lisää sekaan kaalisuikaleet, kimchi ja vaahterasiirappi. Kääntele hetki.
  6. (Hienonna korianteri ja sekoita mukaan).
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa.

Vinkkejä valmistukseen

*Kimchi on korealaista hapankaalia