Härkis-kaalipannu valmistuu nopeasti pannulla uunissa hauduttamisen sijaan. Sekaan lisätään kimchiä - korealaista hapankaalia - joka tekee hyvää suolistolle sisältäessään hyviä maitohappobakteereja.
1/4 valkokaalia
1 dl vettä
1 pkt Härkis Texmex
1-2 rkl neitsyt oliiviöljyä
+ suolaa
1-2 dl (tai maun mukaan) kimchiä*
1 rkl vaahterasiirappia
(1 ruukku korianteria)
+ mustapippuria
Kaupallinen yhteistyö | Beanit Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohueksi.
- Laita kaalisuikaleet pannulle ja lisää vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali pehmenee, noin 5-10 minuuttia.
- Mausta kaali suolalla ja pippurilla ja kaada toiseen astiaan odottamaan.
- Paista sitten härkis öljyssä.
- Lisää sekaan kaalisuikaleet, kimchi ja vaahterasiirappi. Kääntele hetki.
- (Hienonna korianteri ja sekoita mukaan).
- Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa.
Vinkkejä valmistukseen
*Kimchi on korealaista hapankaalia