Auran vegaanisella pestolevitteellä silatut mansikkabruschettat tuovat kesän kielelle. Rapealle leivälle kootut herkkupalat sopivat kevään juhlapöytään, pikkunälkään tai lounaskeiton tai salaatin kyytipojaksi.
MANSIKKABRUSCHETTAT
400 g mansikoita ½ pieni punasipuli hienonnettuna 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa ¼ tl suolaa ½ ruukkua tuoretta basilikaa hienonnettuna ¼ tl rouhittua mustapippuria 12 viipaletta mieleistäsi leipää Auran pestolevitettäKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
1. Paloittele mansikat. Sekoita joukkoon hienonnettu punasipuli, oliiviöljy, vaalea balsamiviinietikka, suola ja hienonnettu basilika.
2. Voitele leipäviipaleet pestolevitteellä. Lisää päälle mansikkaseos. Mausta mustapippurilla.