Mangosalaatti

Annoskoko2021-06-04t00:00:00.000z
Valmistusaika40 min
VaikeusasteHelppo
Mangosalaatti
Tässä salaatissa loistavat mango ja tofu. Käytä vegaanista majoneesia ja gluteenitonta tofua niin saat tästä salaatista gluteenittoman ja vegaanisen.
1/4 valkokaalia 3 pientä porkkanaa 3 rkl majoneesia (esim Auran vegaaninen) 1 rkl sitruunamehua* 1 rkl maapähkinävoita* 1/4 tl suolaa* 2 ruukkua korianteria 1 ruukku salaattia 1 mango 250g tofua (esim Chilitofu + suolapähkinöitä

Reseptin kirjoittaja | Minska

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kaali ohueksi. Kuori ja raasta porkkanat. Laita kaalisiivut ja porkkanaraaste isoon kulhoon.
  2. Hienonna toinen korianteri ruukuista.
  3. Sekoita yhteen majoneesi, sitruunamehu, maapähkinävoi ja suola. Sekoita soosi kaali-porkkanaseokseen. Lisää hienonnettu korianteri ja sekoita hyvin.
  4. Revi salaatti ison astian pohjalle. Lisää sitten kaali-porkkanaseos.
  5. Kuori ja viipaloi mango. Asettele viipaleet kaali-porkkanaseoksen päälle.
  6. Viipaloi ja halutessasi paista tofu. Lisää päällimmäiseksi.
  7. Ripottele viimeiseksi suolapähkinät ja toinen rukku korianteria.
  8. Tarjoa.

Katso lisää helposti valmistuvia arkiruokareseptejä

 

Vinkkejä valmistukseen

Annos on gluteeniton ja vegaaninen käytettäessä vegaanista majoneesia ja gluteenitonta tofua.