Tässä salaatissa loistavat mango ja tofu. Käytä vegaanista majoneesia ja gluteenitonta tofua niin saat tästä salaatista gluteenittoman ja vegaanisen.
1/4 valkokaalia
3 pientä porkkanaa
3 rkl majoneesia (esim Auran vegaaninen)
1 rkl sitruunamehua*
1 rkl maapähkinävoita*
1/4 tl suolaa*
2 ruukkua korianteria
1 ruukku salaattia
1 mango
250g tofua (esim Chilitofu
+ suolapähkinöitä
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Siivuta kaali ohueksi. Kuori ja raasta porkkanat. Laita kaalisiivut ja porkkanaraaste isoon kulhoon.
- Hienonna toinen korianteri ruukuista.
- Sekoita yhteen majoneesi, sitruunamehu, maapähkinävoi ja suola. Sekoita soosi kaali-porkkanaseokseen. Lisää hienonnettu korianteri ja sekoita hyvin.
- Revi salaatti ison astian pohjalle. Lisää sitten kaali-porkkanaseos.
- Kuori ja viipaloi mango. Asettele viipaleet kaali-porkkanaseoksen päälle.
- Viipaloi ja halutessasi paista tofu. Lisää päällimmäiseksi.
- Ripottele viimeiseksi suolapähkinät ja toinen rukku korianteria.
- Tarjoa.
Vinkkejä valmistukseen
Annos on gluteeniton ja vegaaninen käytettäessä vegaanista majoneesia ja gluteenitonta tofua.