Tässä ohje erittäin helppoon ja nopeaan sienikastikkeeseen, joka on vielä lisäksi vegaaninen ja gluteeniton.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
200g ruskeita herkkusieniä
250 ml kauraruokakermaa (esim Kaslink Aito paahdettu sipuli
1 tl kuivattua timjamia
1 dl pakasteherneitä
+ suolaa
+ mustapippuria
+ puntti tuoretta lehtipersiljaa
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä miedolla lämmöllä.
- Viipaloi herkkusienet ja lisää pannulle.
- Paistele kunnes sienet kutistuvat, noin 10 min.
- Lisää ruokakerma, timjami, suola, mustapippuri ja pakasteherneet. Anna porista noin 10 minuuttia.
- Hienonna lehtipersilja ja sekoita se lopuksi mukaan.
- Tarjoa.