|

Luksusyrttitahna

4Vegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteenitonHelppo30 min

Yrttitahna

1 tlk (230g) Valkoisia papuja
1 rs (~160g) Porlammin vege plus protein ruohosipulilevitettä
½ ruukku Tuoretta basilikaa
½ ruukku Tuoretta oreganoa
n
½ dl Oliiviöljyä
1 rkl Sitruunamehua
½ tl Suolaa

Lisäksi

250 g Kirsikkatomaatteja
½ Kurkku
1 dl Kypsiä kikherneitä
100 g Herneitä
½ dl Paahdettuja pinjansiemeniä
yrttejä
versoja ja ituja maun mukaan
mieleistäsi leipää

Kaupallinen yhteistyö | Porlammin Vege Plus

Valmistusohjeet:

  1. Huuhtele ja valuta pavut siivilässä. Mittaa kaikki yrttitahnan ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tahnaksi. Lisää öljyä, kunnes koostumus on mieleisesi. Mausta maun mukaan suolalla.
  2. Levitä yrttitahna laakealle tarjoiluvadille. 
  3. Halkaise kirsikkatomaatit, kuutio kurkku. Huuhtele ja valuta kikherneet. Sulata pakasteherneet. Kokoa ainekset tahnan päälle. Viimeistele maun mukaan paahdetuilla pinjansiemenillä sekä tuoreilla yrteillä, iduilla ja versioilla. Tarjoa mieleisesi leivän kera.

Katso muut pääsiäisen reseptit täältä