Maukas, täyttävä ja helppo arkiruoka. Jos linssit ovat tuntemattomia, tästä ruoasta on hyvä aloittaa. Yrtit tuovat annokseen makua ja raikkautta.
2 dl vihreitä linssejä
4 dl vettä
0,5 tl suolaa
3 tomaattia
3 pientä shalottisipulia tai 1 punasipuli
1 kurkku
1 ruukku lehtipersiljaa
kourallinen tuoretta minttua
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Keitä linssit ohjeen mukaan (voit myös liottaa niitä tunnin jolloin keittoaika lyhenee 10 minuuttia).
- Kuutioi tomaatit ja kurkku.
- Hienonna sipulit ja yrtit.
- Valuta linssit hyvin kun ne ovat kypsyneet.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa.