||

Linssibolognese

4 hengelleVegaaninen, gluteenitonHelppo20 min

10 cm pätkä Purjoa
3 Valkosipulinkynttä
1 rkl Oliiviöljyä paistamiseen
800g Pastakastiketta
380g Valmiita punaisia linssejä (esim
Gogreen)
1 rkl Balsamiviinietikkaa
1 rkl Kookossokeria
1 tl Kuivattua oreganoa
+ Suolaa
+ Mustapippuria
(+ Tuoretta timjamia)
500g (gluteenitonta riisi)spagettia

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Pese ja viipaloi purjo.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuullota purjoviipaleita ja valkosipulia oliiviöljyssä pannulla.
  4. Kaada sekaan pastakastike ja valmiit punaiset linssit sekä balsamiviinietikka, kookossokeri ja oregano. Anna porista 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla (sekä halutessasi tuoreella timjamilla).
  5. Keitä kylkeen gluteenitonta riisispagettia.

Katso lisää herkullisia arkiruokareseptejä