Lehtikaalipesto-linssipasta fetalla

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
||
Lehtikaalipesto on helppo valmistaa itse. Se sopii täydellisesti gluteenittoman vihreän linssipastan ja fetan kanssa nopeaksi arkiruoaksi.
1,5 dl neitsytoliiviöljyä 2 lehtikaalin lehteä 1 valkosipulinkynsi 1/2 limen mehu 1/2-1 tl suolaa 1,5 dl cashewpähkinöitä + mustapippuria 1 rkl ravintohiivahiutaleita 250g vihreää linssipastaa (esim Makrobios) 200g fetaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Poista lehtikaaleista kova keskiruoto. Jos lehtikaalia jää yli, tee niistä lehtikaalisipsit.
  2. Valmista pesto sekoittamalla blenderissä öljy, lehtikaali, mausteet ja pähkinät. Blendaa tasaiseksi.
  3. Keitä linssipasta pussin ohjeiden mukaan
  4. Valuta linssipasta ja sekoita siihen pesto. Mausta tarvittaessa suolalla.
  5. Murustele feta valmiiden annosten päälle ja tarjoa halutessasi kylkeen lehtikaalisipsejä.