||

Lehtikaalipesto-linssipasta fetalla

4 hengelleGluteenitonHelppo30 min

1,5 dl Neitsytoliiviöljyä
2 Lehtikaalin lehteä
1 Valkosipulinkynsi
1/2 Limen mehu
1/2-1 tl Suolaa
1,5 dl Cashewpähkinöitä
+ mustapippuria
1 rkl Ravintohiivahiutaleita
250g Vihreää linssipastaa (esim
Makrobios)
200g Fetaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Poista lehtikaaleista kova keskiruoto. Jos lehtikaalia jää yli, tee niistä lehtikaalisipsit.
  2. Valmista pesto sekoittamalla blenderissä öljy, lehtikaali, mausteet ja pähkinät. Blendaa tasaiseksi.
  3. Keitä linssipasta pussin ohjeiden mukaan
  4. Valuta linssipasta ja sekoita siihen pesto. Mausta tarvittaessa suolalla.
  5. Murustele feta valmiiden annosten päälle ja tarjoa halutessasi kylkeen lehtikaalisipsejä.