Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät

2-4 hengelleHelppoN. 20min

4 kpl Tummia paahtoleipiä (tai haluamaasi leipää)
1 prk Vihreää pestoa
1 Avokado
100g Kirsikkatomaatteja
1 pss Delikaura™ savu-bbq
100g Pecorino romano -juustoa
+ Tuoretta persiljaa ja rakuunaa

korvaa juusto vegaanisella juustolla ja käytä vegaanista pestoa (esim. urtekram) niin saat leivistä vegaaniset.

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Levitä leivät uunipellille.
  3. Levitä leiville pestoa.
  4. Kuori ja siivuta avokado ja levitä peston päälle.
  5. Halkaise kirsikkatomaatit ja ripottele niitä leiville.
  6. Ripottele päälle Delikauraa.
  7. Raasta Pecorino ja ripottele se viimeiseksi.
  8. Paista leipiä noin 5-10min. Ripottele lopuksi päälle persiljaa ja rakuunaa.

Katso lisää Gold&Green reseptejä