Raikkaan rapsakat lämpimät voileivät, joissa täytteinä mm. Savu-BBQ Delikauraa, Pecorino juustoa ja tuoreita yrttejä. Nämä leivät valmistuvat hetkessä!
4 kpl tummia paahtoleipiä (tai haluamaasi leipää)
1 prk vihreää pestoa
1 avokado
100g kirsikkatomaatteja
1 pss Delikaura™ Savu-BBQ
100g Pecorino Romano -juustoa
+ tuoretta persiljaa ja rakuunaa
Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Levitä leivät uunipellille.
- Levitä leiville pestoa.
- Kuori ja siivuta avokado ja levitä peston päälle.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja ripottele niitä leiville.
- Ripottele päälle Delikauraa.
- Raasta Pecorino ja ripottele se viimeiseksi.
- Paista leipiä noin 5-10min. Ripottele lopuksi päälle persiljaa ja rakuunaa.
Vinkkejä valmistukseen
Korvaa juusto vegaanisella juustolla ja käytä vegaanista pestoa (esim. Urtekram) niin saat leivistä vegaaniset.