Kvinoa-padthai tofulla

Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kvinoa-padthai tofulla
Padthai on thaimaalainen versio pyttipannusta. Kvinoalla teet padthaista astetta ravinteikkaamman.
2 dl keitettyä kvinoaa 1 pkt (savu)tofua 1 dl pakasteherneitä 1/2 paprika 1-2 luomukananmunaa 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 tl curryjauhetta 0,5 tl kuminansiemeniä + suolaa + mustapippuria + chilijauhetta + korianteria + kevätsipulia + oliiviöljyä / gheetä / voita paistamiseen

Reseptin kirjoittaja | ParantavaRuoka

Valmistus

  1. Keitä kvinoa ohjeen mukaan valmiiksi. (Vinkki: Jos keität isomman satsin kerralla, voit käyttää sitä pitkin viikkoa osana muita ruokia.)
  2. Kuutioi tofu ja paista sitä ensin pienessä tilkassa oliiviöljyä kunnes pinta ruskistuu. Jätä sivuun odottamaan.
  3. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lämmitä miedolla lämmöllä tilkka oliivöljyä/gheetä/voita pannulla ja lisää sipulit ja mausteet. Anna pöhistä hetki öljyssä.
  4. Lisää pannulle valutettu kvinoa, herneet ja paprika. Kääntele hetki ja lisää kananmunat. Pyöräytä kaikki sekaisin.
  5. Lisää suola, mustapippuri ja chili ja lopuksi kevätsipuli ja korianteri.
  6. Lisää tofut valmiin annoksen päälle ja nauti.