Kukkakaalitacot fetalla

Annoskoko3-4 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kukkakaalitacot fetalla
Mausteiset kukkakaalit kruunaavat nämä gluteenittomat tacot. Näissä herkullisissa tacoissa on runsaasti raikkaita makuja.
1 kukkakaali 1 rkl oliiviöljyä* 2 tl garam masalaa* 1 tl (ancho)chilijauhetta 1 tl paprikajauhetta* 1 tl suolaa* 1 rkl sitruunamehua* 2 punasipulia + oliiviöljyä paistamiseen* 3 tomaattia 150 g fetaa 1 ruukku lehtisalaattia 1 prk salsaa 1 ruukku korianteria 1 lime 1 pkt gluteenittomia maissitortilloja (esim Old El Paso)

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
  2. Paloittele kukkakaali nupuiksi ja laita nuput kulhoon.
  3. Sekoita toisessa kulhossa öljy, mausteet ja sitruunamehu. Kaada öljy-maustesekoitus kukkakaalien päälle ja sekoita kunnes mausteet tarttuvat kaikkiin nuppuihin.
  4. Kaada nuput leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita uuniin. Paista noin 20 minuuttia.
  5. Kuori ja siivuta punasipuli. Kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä kunnes se on täysin pehmeää.
  6. Kuutioi tomaatit sekä feta ja revi salaatti.
  7. Lämmitä maissitortillat halutessasi pikaisesti pannulla. Kokoa tortillat makusi mukaan punasipulilla, paahdetuilla kukkakaaleilla, salsalla, tomaattikuutioilla, fetalla, salaatilla ja korianterilla. Mausta limellä.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokia