Mausteiset kukkakaalit kruunaavat nämä gluteenittomat tacot. Näissä herkullisissa tacoissa on runsaasti raikkaita makuja.
1 kukkakaali
1 rkl oliiviöljyä*
2 tl garam masalaa*
1 tl (ancho)chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta*
1 tl suolaa*
1 rkl sitruunamehua*
2 punasipulia
+ oliiviöljyä paistamiseen*
3 tomaattia
150 g fetaa
1 ruukku lehtisalaattia
1 prk salsaa
1 ruukku korianteria
1 lime
1 pkt gluteenittomia maissitortilloja (esim Old El Paso)
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
- Paloittele kukkakaali nupuiksi ja laita nuput kulhoon.
- Sekoita toisessa kulhossa öljy, mausteet ja sitruunamehu. Kaada öljy-maustesekoitus kukkakaalien päälle ja sekoita kunnes mausteet tarttuvat kaikkiin nuppuihin.
- Kaada nuput leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita uuniin. Paista noin 20 minuuttia.
- Kuori ja siivuta punasipuli. Kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä kunnes se on täysin pehmeää.
- Kuutioi tomaatit sekä feta ja revi salaatti.
- Lämmitä maissitortillat halutessasi pikaisesti pannulla. Kokoa tortillat makusi mukaan punasipulilla, paahdetuilla kukkakaaleilla, salsalla, tomaattikuutioilla, fetalla, salaatilla ja korianterilla. Mausta limellä.