Kukkakaalitacot fetalla

Kukkakaalitacot fetalla

3-4 hengelleGluteenitonHelppo30 min

1 Kukkakaali
1 rkl Oliiviöljyä*
2 tl Garam masalaa*
1 tl (ancho)chilijauhetta
1 tl Paprikajauhetta*
1 tl Suolaa*
1 rkl Sitruunamehua*
2 Punasipulia
+ Oliiviöljyä paistamiseen*
3 Tomaattia
150 g Fetaa
1 ruukku Lehtisalaattia
1 prk Salsaa
1 ruukku Korianteria
1 Lime
1 pkt Gluteenittomia maissitortilloja (esim
Old el paso)

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
  2. Paloittele kukkakaali nupuiksi ja laita nuput kulhoon.
  3. Sekoita toisessa kulhossa öljy, mausteet ja sitruunamehu. Kaada öljy-maustesekoitus kukkakaalien päälle ja sekoita kunnes mausteet tarttuvat kaikkiin nuppuihin.
  4. Kaada nuput leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita uuniin. Paista noin 20 minuuttia.
  5. Kuori ja siivuta punasipuli. Kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä kunnes se on täysin pehmeää.
  6. Kuutioi tomaatit sekä feta ja revi salaatti.
  7. Lämmitä maissitortillat halutessasi pikaisesti pannulla. Kokoa tortillat makusi mukaan punasipulilla, paahdetuilla kukkakaaleilla, salsalla, tomaattikuutioilla, fetalla, salaatilla ja korianterilla. Mausta limellä.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokia