Kukkakaali-alfredo pasta

Kukkakaali-alfredo pasta

4Vegaaninen, maidoton, laktoositonHelppo30 min

200 g Kukkakaalin kukintoja
100 g Cashewpähkinöitä*
4 Valkosipulin kynttä
1 rkl Sitruunamehua*
2 rkl Ravintohiivahiutaleita*
0,5 tl Valkosipulijauhetta
ripaus Valko- ja mustapippuria*
0,5-1 tl Suolaa*
+ kasvisliemikuutio
+ öljyä paistamiseen*

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

 

  1. Pilko kukkakaalit ja laita ne kattilaan cashewpähkinöiden kanssa.
  2. Lisää vettä niin, että kukkakaalit ovat hiukan veden alla. Lisää kasvisliemikuutio. Keitä kypsäksi, noin 20min ajan.
  3. Viipaloi valkosipuli ja paista se öljyssä kullanruskeaksi.
  4. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja lisää kukkakaalin keitinlientä norottaen koostumuksen säätelyyn.
  5. Soseuta tasaiseksi. Tarkista maku ja tarjoile.

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää arkiruokareseptejä