Kookoskermassa haudutettuja kasviksia ja kikherneitä

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaikan.1h
VaikeusasteHelppo
Kookoskermassa haudutettuja kasviksia ja kikherneitä
Todella helppo arkiruoka, sillä sinun tarvitsee vain pilkkoa kasvikset, sekoittaa mukaan kookosmaito ja laittaa ruoka uuniin paistumaan. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.
300g parsakaalia 2 porkkanaa 250g kukkakaalia 1 prk (380g) valmiita kikherneita (esim GoGreen) 125g Foodin cashewpähkinöitä* 400 ml kookosmaitoa tai Foodin kookosmannaa* + vettä 1/2 limen mehu 1 tl suolaa 1 tl kurkumaa 2 tl currymaustetta 1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna 1 tl vaahterasiirappia (+ tuoretta korianteria ja/tai chiliä) (+ riisiä tms)

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
  2. Leikkaa parsa-, ja kukkakaalista nuput (voit käyttää myös varret jos leikkaat niistä kovan kannan ja kuoriosan pois).
  3. Viipaloi porkkana. Laita kaikki kasvikset uunivuokaan.
  4. Sekoita kulhossa kookosmaito, limen mehu, suola, kurkuma, currymauste, inkivääri ja vaahterasiirappi.
  5. Kaada kookosmaitosekoitus kasvisten päälle. Lisää kikherneet ja cashewpähkinät. Sekoita.
  6. Paahda uunissa 30-50 minuuttia, muutaman kerran välissä sekoittaen. Paistoaika riippuu kuinka kypsiä haluat kasviksista.
  7. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

 

Katso lisää helppoja reseptejä

 

Vinkkejä valmistukseen

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Erittäin helppo tapa valmistaa kookosmaitoa on lisätä kookosmannaa veteen. Lisää 1 osa mannaa 3 osaan vettä.