Kasvispastavuoka

Kasvispastavuoka

4 hengelleVegaaninen, gluteenitonHelpohko45 min

1 Valkosipulinkynsi
800 g Tomaatti-pastakastiketta
2 dl Kasvislientä (tai kiheauta vesi + lisää kasvisliemikuutio)
4 dl Gluteenitonta täysjyväriisipastaa
1 rasia (200 g) Apetit tuorekset thai wokkia tai muuta kasvissekoitusta
2 dl Pakasteherneitä
1 rkl Kuivattua oreganoa tai basilikaa*
1 tl Suolaa*
½ tl Mustapippuria
tuoretta basilikaa maun mukaan

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistus

  1. Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kaikki ainekset uunivuoassa lukuunottamatta 400 grammaa pastakastiketta. Loppu pastakastike tulee vuoan päälle, jotta pasta ei kuivu. 
  2. Peitä vuoka kannella tai foliolla ja laita uuniin 200 asteeseen. Kypsennä noin 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
 

*Löydät nämä reseptin raaka-aineet verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä

katso lisää