Tiesitkö, että pastaa voi valmistaa myös uunissa ilman keittämistä? Tällä metodilla ja mehevällä kastikkeella kasvispastavuoka kypsyy kuin itsekseen.
1 valkosipulinkynsi
800 g tomaatti-pastakastiketta
2 dl kasvislientä (tai kiheauta vesi + lisää kasvisliemikuutio)
4 dl gluteenitonta täysjyväriisipastaa
1 rasia (200 g) Apetit Tuorekset Thai Wokkia tai muuta kasvissekoitusta
2 dl pakasteherneitä
1 rkl kuivattua oreganoa tai basilikaa*
1 tl suolaa*
½ tl mustapippuria
tuoretta basilikaa maun mukaan
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistus
- Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kaikki ainekset uunivuoassa lukuunottamatta 400 grammaa pastakastiketta. Loppu pastakastike tulee vuoan päälle, jotta pasta ei kuivu.
- Peitä vuoka kannella tai foliolla ja laita uuniin 200 asteeseen. Kypsennä noin 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.