|

Kasvis-nugettipelti

3Vegaaninen, maidoton, laktoositonHelppo45 min

Tomaattisalsa

1 pss Naturli' veggie nuggets pea based
n. 1 kg Juureksia
3 rkl esim. bataattia
1 tl porkkanaa
perunaa ja palsternakkaa
öljyä*
suolaa

Avokadokastike

250 g Kirsikkatomaatteja
1/2 ruukku Korianteria
1/2 Punasipuli
1/2-1 Punainen chili
1 rkl Limetin mehua
1/4 tl Suolaa

1 Avokado
1 dl Kaurafraichea
2 rkl Vegaanista majoneesia
1 Valkosipulinkynsi raastettuna
n. 1/2 tl Suolaa

Kaupallinen yhteistyö | Naturli'

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori juurekset ja leikkaa ne pitkittäin tikun muotoon. Levitä juurekset mahdollisimman väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Jos käytössäsi on kiertoilma, käytä sitä ja jaa juurekset kahdelle pellille.
  2. Hujauta juuresten päälle öljy ja suola. Pöyhäise käsin sekaisin.
  3. Paahda juureksia noin 10 minuuttia. Lisää nugetit ja jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat saaneet hieman väriä ja nugetit paahtuneet rapeiksi.
  4. Tee tomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit koosta riippuen neljästä kahdeksaan osaan. Hienonna punasipuli, chili ja korianteri. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla sekä suolalla. 
  5. Valmista avokadokastike. Mittaa ainekset korkeareunaiseen astiaan ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.
  6. Tarjoa kasvis-nugettipelti kuumana tomaattisalsan ja avokadokastikkeeen kera.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää herkullisia reseptejä