Kaalilaatikko tehdään perinteisesti uunissa, mutta tämä versio valmistuu nopeasti pannulla. Pannulla paistettuna kaali jää ihanan rouskuvaksi.
100g Quorn -rouhetta
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
200g suikaloitua punakaalia
1 rkl tacomausetta tms.
1/2 dl vettä
½ rkl juoksevaa hunajaa/vaahterasiirappia
+ lisänä puolukoita tai puolukkahilloa
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Paista Quornia pannulla oliiviöljyssä kunnes se sulaa, mausta esimerkiksi tacomausteella ja suolalla.
- Suikaloi sillä aikaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
- Kun Quorn on on valmista siirrä se sivuun odottamaan.
- Laita kaali pannulle ja lisää vesi.
- Paistele kaalia vesitilkassa kunnes se pehmenee. Lisää lopuksi hunaja. Kaada Quorn pannulle ja sekoita.
- Maista ja mausta suolalla tarvittaessa.