Kaalilaatikko pannulla

Annoskoko1-2 hengelle
Valmistusaika15min
VaikeusasteHelppo
Kaalilaatikko pannulla
Kaalilaatikko tehdään perinteisesti uunissa, mutta tämä versio valmistuu nopeasti pannulla. Pannulla paistettuna kaali jää ihanan rouskuvaksi.
100g Quorn -rouhetta 2 rkl oliiviöljyä paistamiseen 200g suikaloitua punakaalia 1 rkl tacomausetta tms. 1/2 dl vettä ½ rkl juoksevaa hunajaa/vaahterasiirappia + lisänä puolukoita tai puolukkahilloa

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Paista Quornia pannulla oliiviöljyssä kunnes se sulaa, mausta esimerkiksi tacomausteella ja suolalla.
  2. Suikaloi sillä aikaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kun Quorn on on valmista siirrä se sivuun odottamaan.
  4. Laita kaali pannulle ja lisää vesi.
  5. Paistele kaalia vesitilkassa kunnes se pehmenee. Lisää lopuksi hunaja. Kaada Quorn pannulle ja sekoita.
  6. Maista ja mausta suolalla tarvittaessa.

 

Katso lisää Minska arkiruokareseptejä

katso lisää