Reseptin kirjoittaja | Feel Good Kitchen
Suklaiset taatelipallot saavat raikkaan vivahduksen appelsiininkuoresta ja lorauksesta tuorepuristettua appelsiinimehua. Medjool-taateleiden mehevyys ja pekaanipähkinöiden karamellisuus yhdistettynä hurmaavaan, tummaan kaakaoon luovat sellaisia ulottuvuuksia, joita makunystyröiden on vaikea uskoa terveelliseksi. Silti pari palleroa riittää tyydyttämään makeanhimon. Suosi laadukasta (raaka)kaakaojauhetta ja medjool-taateleita – mikäli niitä ei meinaa löytyä, etsi pussi mahdollisimman pehmeitä kuivattuja taateleita ja liota niitä hetki ennen käyttöä. Pekaanipähkinöiden hienovarainen ominaismaku täydentää taatelipallojen makumaailmaa hienosti, mutta mikä tahansa pähkinä kelpaa rakennetta tuomaan.
Valmistus
- Laita pähkinät tehokkaaseen monitoimikoneeseen ja jauha karkeaksi. Lisää loput ainekset ja jauha kunnes ainekset muodostavat kiinteän, pyöriteltävän massan.
- Muodosta taikinasta palleroita käsin pyöritellen ja koristele halutessasi kaakaojauheella.
- Säilytä taatelipalloja suljetussa rasiassa jääkaapissa enintään viisi päivää.
*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:
Katso lisää Feel Good Kitchen herkkureseptejä
Vinkkejä valmistukseen
*löydät tuotteet verkkokaupastamme