Klassikko ilman jauhelihaa. Italianpata toimii kastikkeena erimerkiksi pastalle. Tämän reseptin salaisuus on Pease hernerouhe, joka tuo rakennetta ja proteiinia annokseen.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä*
2 x 400g tomaattimurskaa (esim. Mutti)
1-2 dl vettä
1 rkl kuivattua paprikaa*
1 rkl kuivattua timjamia
+ suolaa
+ mustapippuria
1 kasvisliemikuutio
1 rkl balsamico di modenaa*
+ maun mukaan aurinkokuivattuja tomaatteja
350g Pease -hernerouhetta (Findus
300g löytyy pakastealtaasta)
pakastevihanneksia
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Kaada öljy kattilaan ja kuullota sipuleita kunnes ne pehmenevät.
- Lisää kattilaan tomaattimurskat, vesi, mausteet, kasvisliemikuutio ja balsamiviinietikka. Siivuta mukaan aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita. Anna hautua noin 15min.
- Lisää sitten pakastevihannekset ja hernerouhe. Hauduta vielä noin 10min. Lisää vettä tarvittaessa.
- Maista ja lisää suola.
- Tarjoa.
Katso lisää ihania arkiruokareseptejä
Vinkkejä valmistukseen
*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme.