Kasvishernekeittoa uudenlaisella twistillä. Paahdetut chilipähkinät tuovat annokseen pientä tulisuutta ja rapeutta.
1 prk Jalostajan Kasvishernekeittoa
175g pähkinäsekoitusta
1 rkl oliiviöljyä
0.5 rkl vaahterasiirappia
0.5-1 tl chilijauhetta maun mukaan
0.25 tl suolaa
+ tuoretta rosmariinia
Kaupallinen yhteistyö | Jalostaja
Valmistusohjeet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Sekoita pähkinäsekoitus, öljy ja mausteet kulhossa.
- Levitä pähkinät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ripottele päälle tuoretta rosmariinia ja paahda uunissa noin 10-12 minuuttia. Sekoita välissä ja vahdi etteivät pähkinät pala.
- Valmista hernekeitto purkin ohjeen mukaan.
- Lusikoi pähkinäseosta valmiin hernekeiton päälle ja tarjoa.