Avokadopasta sopii helppoudessaan arkeen ja ravintorikkaudessaan tämä versio on terveellistä arkiruokaa. Tässä reseptissä avokadopastan kastike soseutetaan peston tapaan ja koko komeus on vartissa valmista. Helppoa, nopeaa ja maukasta!
500 g pastaa
1 kypsä avokado
1 dl kasviskermaa
koura tuoretta baby pinaattia
nippu tuoretta basilikaa
1 dl cashewpähkinöitä
2 rkl ravintohiivahiutaleita
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
(suolaa)
(tuoretta persiljaa)
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistus
- Keitä pasta valmiiksi.
- Kaada kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Tarvittaessa lisää kasviskermaa.
- Sekoita kastike pastan joukkoon.
- Hienonna sekaan tuoretta persiljaa.
Vinkkejä valmistukseen
Reseptissä käytetty Ecomil cashewkermaa, myös kaurakerma sopii loistavasti.
Cashewpähkinöiden tilalle sopivat mainiosti myös kuoritut mantelit, pinjansiemenet ja macadamianpähkinät.
Jos käytössä on heikkotehoinen tehosekoitin tai sauvasekoitin, pähkinöitä kannattaa liottaa ennen käyttöä ainakin 2-4h.