Helppo Beanit-pastavuoka

Helppo Beanit-pastavuoka

4Vegaaninen, maidoton, laktoositonHelppo60min

250 g (täysjyvä)pastaa (esim. penne)
1 pkt (250 g) Beanit-suikaleita (valkosipuli-yrtti)
1 Paprika
+ Öljyä paistamiseen
1 tlk (350 g) Valmista tomaattipastakastiketta (esim. arrabiata-maustettua)
2 dl Kaurakermaa
2 dl Vettä
1/4 tl Suolaa
1/4 tl Mustapippuria
2 dl (vegaanista) juustoraastetta tai 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa

vinkki: beanit-suikaleiden sijaan voit käyttää vuokaan myös esimerkiksi nyhtökauraa tai mieleisiäsi papuja.

 

Reseptin kirjoittaja | Vegeviettelys

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Suikaloi paprika ja kuullota muutama minuutti pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää Beanit-suikaleet ja paista vielä hetki.
  3. Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan. Sekoita.
  4. Paista pastavuokaa noin 40 minuuttia. Lisää juusto ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.