Helppo Beanit-pastavuoka

Annoskoko4
Valmistusaika60min
VaikeusasteHelppo
Helppo Beanit-pastavuoka
Helppo pastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan, sillä se valmistuu ilman pastan keittämistä. Kaurakermalla ja tomaattikastikkeella mehevöitetty ja Beanit-suikaleista ruokaisuutensa saava vuokaruoka maistuu vielä myös seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä.
250 g (täysjyvä)pastaa (esim. penne) 1 pkt (250 g) Beanit-suikaleita (valkosipuli-yrtti) 1 paprika + öljyä paistamiseen 1 tlk (350 g) valmista tomaattipastakastiketta (esim. Arrabiata-maustettua) 2 dl kaurakermaa 2 dl vettä 1/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 2 dl (vegaanista) juustoraastetta TAI 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa

Reseptin kirjoittaja | Vegeviettelys

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Suikaloi paprika ja kuullota muutama minuutti pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää Beanit-suikaleet ja paista vielä hetki.
  3. Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan. Sekoita.
  4. Paista pastavuokaa noin 40 minuuttia. Lisää juusto ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.

Vinkkejä valmistukseen

Vinkki: Beanit-suikaleiden sijaan voit käyttää vuokaan myös esimerkiksi nyhtökauraa tai mieleisiäsi papuja.