Hävikkikasvis-makkarapannu

Hävikkikasvis-makkarapannu

6 hengelleVegaaninenHelppoN. 1h

1 l Hävikkivihanneksia (esim. kesäkurpitsaa
2 munakoisoa
5 palsternakkaa
1 rkl porkkanaa
1 rkl paprikaa tms.)
2 pkt (yhteensä 1 kg) Sipulia
5 dl Valkosipulinkynttä
1 Oliiviöljyä
1 rkl (savu)paprikamaustetta
2 rkl Pastakastiketta
1 rkl Vettä
(+ Kasvisliemikuutio
2 pss Punaviinietikkaa
tomaattipyreetä
kuivattua timjamia
chilitahnaa)
soijachorizoa (esim. hälsans kök pakasteesta)

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Ota soijachorizot sulamaan hyvissä ajoin tai sulata niitä hetki mikrossa. Paloittele.
  2. Pilko juurekset, sipulit ja kasvikset (voit jättää ihan isoiksikin paloiksi).
  3. Kuullota sipulia ja kokonaisia valkosipulinkynsiä öljyssä wokkipannulla kunnes ne pehmenevät. Lisää muut kasvikset. Kääntele sekaisin.
  4. Lisää (savu)paprikamauste ja soijachorizopalat.
  5. Kääntele noin 10 minuuttia.
  6. Kaada sekaan muut ainekset.
  7. Anna hautua mahdollisimman pitkään välillä sekoitellen.

 

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä