Härkispihvit ja jogurttinen sinappikastike

Härkispihvit ja jogurttinen sinappikastike

4 hlöVegaaninenHelppo60 min

Kesäiset härkispihvit

1 pkt Härkistä
0.5 dl Soijajogurttia
3 rkl Öljyä
1/2 Kesäkurpitsa
1/2 Punasipuli
runsas nippu Tilliä
nippu Kevätsipulia
2 Valkosipulinkynttä
3 rkl Perunajauhoja

Jogurtti-sinappikastike

0.5 dl Auran mietoa sinappia
0.5 dl Turkkilaista kaurajogurttia
1 rkl Siirappia

Kaupallinen yhteistyö | Auran

Nämä härkispihvit maistuvan Suomen kesälle, mökkeilylle ja järven rannassa rentoutumiselle. Hampurilaisten lisäksi ne sopivat uusien perunoiden kaveriksi. Sinappikastike vie kielen mennessään ja täydentää hampparin makuja klassisella tavalla.

Valmistusohjeet

Härkispihvit:

  1. Raasta kesäkurpitsa ja puristele kevyesti ylimääräinen neste pois
  2. Hienonna sipuli, yrtit ja valkosipuli
  3. Sekoita ainekset härkiksen kanssa yhteen ja vaivaa käsillä kunnes massa on hienojakoista pihvitaikinaa
  4. Lisää soijajogurtti, perunajauhot ja öljy ja sekoita tasaiseksi.
  5. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin 30min.
  6. Öljytetyin käsin pyörittele taikinasta neljä palloa ja litistä ne pihveiksi
  7. Paista runsaassa öljyssä keskiämmöllä kypsäksi molemmin puolin

 

Kastike:

  1. Sekoita ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin odottamaan käyttöä.