Kesäiset härkispihvit ja jogurttinen sinappikastikkeen syntyi kaupallisessa yhteistyössä Auranin kanssa. Nämä härkispihvit maistuvan Suomen kesälle, mökkeilylle ja järven rannassa rentoutumiselle. Hampurilaisten lisäksi ne sopivat uusien perunoiden kaveriksi. Sinappikastike vie kielen mennessään ja täydentää hampparin makuja klassisella tavalla.
Kesäiset härkispihvit
1 pkt Härkistä 0.5 dl soijajogurttia 3 rkl öljyä 1/2 kesäkurpitsa 1/2 punasipuli runsas nippu tilliä nippu kevätsipulia 2 valkosipulinkynttä 3 rkl perunajauhojaJogurtti-sinappikastike
0.5 dl Auran mietoa sinappia 0.5 dl turkkilaista kaurajogurttia 1 rkl siirappiaKaupallinen yhteistyö | Auran
Valmistusohjeet
Härkispihvit:
- Raasta kesäkurpitsa ja puristele kevyesti ylimääräinen neste pois
- Hienonna sipuli, yrtit ja valkosipuli
- Sekoita ainekset härkiksen kanssa yhteen ja vaivaa käsillä kunnes massa on hienojakoista pihvitaikinaa
- Lisää soijajogurtti, perunajauhot ja öljy ja sekoita tasaiseksi.
- Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin 30min.
- Öljytetyin käsin pyörittele taikinasta neljä palloa ja litistä ne pihveiksi
- Paista runsaassa öljyssä keskiämmöllä kypsäksi molemmin puolin
Kastike:
- Sekoita ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin odottamaan käyttöä.