Härkispihvit ja jogurttinen sinappikastike

Annoskoko4 hlö
Valmistusaika60 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
Härkispihvit ja jogurttinen sinappikastike
Kesäiset härkispihvit ja jogurttinen sinappikastikkeen syntyi kaupallisessa yhteistyössä Auranin kanssa. Nämä härkispihvit maistuvan Suomen kesälle, mökkeilylle ja järven rannassa rentoutumiselle. Hampurilaisten lisäksi ne sopivat uusien perunoiden kaveriksi. Sinappikastike vie kielen mennessään ja täydentää hampparin makuja klassisella tavalla.

Kesäiset härkispihvit

1 pkt Härkistä 0.5 dl soijajogurttia 3 rkl öljyä 1/2 kesäkurpitsa 1/2 punasipuli runsas nippu tilliä nippu kevätsipulia 2 valkosipulinkynttä 3 rkl perunajauhoja

Jogurtti-sinappikastike

0.5 dl Auran mietoa sinappia 0.5 dl turkkilaista kaurajogurttia 1 rkl siirappia

Kaupallinen yhteistyö | Auran

Valmistusohjeet

Härkispihvit:

  1. Raasta kesäkurpitsa ja puristele kevyesti ylimääräinen neste pois
  2. Hienonna sipuli, yrtit ja valkosipuli
  3. Sekoita ainekset härkiksen kanssa yhteen ja vaivaa käsillä kunnes massa on hienojakoista pihvitaikinaa
  4. Lisää soijajogurtti, perunajauhot ja öljy ja sekoita tasaiseksi.
  5. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin 30min.
  6. Öljytetyin käsin pyörittele taikinasta neljä palloa ja litistä ne pihveiksi
  7. Paista runsaassa öljyssä keskiämmöllä kypsäksi molemmin puolin

 

Kastike:

  1. Sekoita ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin odottamaan käyttöä.