Balsamico-kaurapala
1 pkt Yosa kaurapalaa 2 rkl balsamicokastiketta 1 rkl oliiviöljyä* 1 rkl agave- tai vaahterasiirappia tai kookossokeria* 2 valkosipulinkynttäLisäksi
4 siivua Vaasan 100 % Kaura palaleipää 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl agave- tai vaahterasiirappia tai kookossokeria* + suolaa + yrttejä ja tuoretta chiliä koristeeksiKaupallinen yhteistyö | Vaasan
Valmistusohjeet
Balsamico-kaurapala:
- Leikkaa kaurapala kahdeksaan osaan.
- Sekoita balsamico, öljy ja siirappi keskenään.
- Murskaa joukkoon valkosipuli.
- Pyörittele kaurapalat marinadissa ja anna marinoitua ainakin 2 tuntia tai yön yli.
- Paista molemmin puolin pannulla tai grillissä.
Leipien kokoaminen:
- Sekoita öljy ja siirappi keskenään.
- Sivele leivät tasaisesti seoksella ja grillaa tai paista pannulla rapeaksi.
- Paista ananasta muutaman minuutin molemmin puolin.
- Kasaa leivälle ananas, kaurapala ja koristele yrteillä ja hienonnetulla chilillä.