Balsamico-kaurapala ja grillattu ananas Vaasan 100 % kauraleivällä | Minska reseptit

Grillattu ananas balsamicokaurapalalla

4 hlöVegaaninenHelppoEsivalmistelut 12 h, aktiivinen työ 15 min

Balsamico-kaurapala

1 pkt Yosa kaurapalaa
2 rkl Balsamicokastiketta
1 rkl Oliiviöljyä*
1 rkl Agave- tai vaahterasiirappia tai kookossokeria*
2 Valkosipulinkynttä

Lisäksi

4 siivua Vaasan 100 % kaura palaleipää
2 rkl Oliiviöljyä
2 rkl Agave- tai vaahterasiirappia tai kookossokeria*
+ Suolaa
+ Yrttejä ja tuoretta chiliä koristeeksi

Kaupallinen yhteistyö | Vaasan 

Valmistusohjeet

Balsamico-kaurapala:

  1. Leikkaa kaurapala kahdeksaan osaan.
  2. Sekoita balsamico, öljy ja siirappi keskenään.
  3. Murskaa joukkoon valkosipuli.
  4. Pyörittele kaurapalat marinadissa ja anna marinoitua ainakin 2 tuntia tai yön yli.
  5. Paista molemmin puolin pannulla tai grillissä.

Leipien kokoaminen:

  1. Sekoita öljy ja siirappi keskenään.
  2. Sivele leivät tasaisesti seoksella ja grillaa tai paista pannulla rapeaksi.
  3. Paista ananasta muutaman minuutin molemmin puolin.
  4. Kasaa leivälle ananas, kaurapala ja koristele yrteillä ja hienonnetulla chilillä.
Kaurapala ja grillattu ananas Vaasan 100 % kauraleivällä | Minska reseptit