Granolapatukat tuovat energiaa ja vievät mennessään kiusaavan pikkunälän. Pakkaa patukat mukaan vaikka treenikassiin. Vaihtelua makuun saat pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä vaihtamalla.
1 kypsä banaani
1 kananmuna
2 rkl vaahterasiirappia
2 rkl makeuttamatonta maapähkinävoita*
2 dl Knehtilän Pieni Puro Paljas Granolaa*
2 dl pähkinöitä*
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl kanelia*
½ tl kardemummaa*
½ tl suolaa*
Valmistusohjeet
- Soseuta banaani. Lisää joukkoon kananmuna, vaahterasiirappi ja maapähkinävoi. Sekoita.
- Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita pähkinärouhe, granola, kuivatut hedelmät ja mausteet märkien ainesten joukkoon.
- Taputtele seos leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille noin 1-2 cm:n paksuiseksi, suorakulmion muotoiseksi levyksi.
- Paista 180 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
- Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme
Katso lisää herkullisia reseptejä