Gnocchi-tomaattipannu vegeparmesaanilla

Annoskoko2-3 hengelle
Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
||||
Yhdellä pannulla valmistettu helppo arkiruoka, jossa saa käyttää reilusti tomaattia, basilikaa ja valkosipulia. Viimeistele annos vegeparmesaanilla.

Gnocchi-tomaattipannu

2 valkosipulinkynttä 2 rkl neitsytoliiviöljyä* 500g gnoccheja 2 dl vettä 0.5-1 tl suolaa* 400g kirsikkatomaatteja + puntti tuoretta basilikaa

Vegeparmesaani

3 dl kurpitsansiemeniä* 0.5 dl ravintohiivahiutaleita 1 tl sipulijauhetta 1 tl valkosipulijauhetta 1 tl suolaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

Gnocchi-tomaattipannu

  1. Hienonna valkosipuli.
  2. Kuullota valkosipulia öljyssä hetki miedolla lämmöllä.
  3. Lisää gnocchit ja vesi varovasti (ettei öljy pannulla ala roiskua!). Lisää mukaan suola ja nosta lämpöä.
  4. Halkaise kirsikkatomaatit ja heitä niistä puolet sekaan.
  5. Revi basilikan lehdet ja heitä nekin sekaan.
  6. Kiehauta muutama minuutti, sekoita koko ajan.
  7. Jos pannulle jää paljon nestettä voit kaataa koko komeuden siivilään ja valuttaa nesteen pois.
  8. Lisää tarjoiluvaiheessa loput kirsikkatomaateista ja hienonnettu basilika.

Vegeparmesaani

  1. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja hienoksi.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

 
 

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä

 

Vinkkejä valmistukseen

Huom! Käytä vegeparmesaanin valmistuksessa monitoimikoneen S-terää tai tehokasta blenderiä.