Yhdellä pannulla valmistettu helppo arkiruoka, jossa saa käyttää reilusti tomaattia, basilikaa ja valkosipulia. Viimeistele annos vegeparmesaanilla.
Gnocchi-tomaattipannu
2 valkosipulinkynttä 2 rkl neitsytoliiviöljyä* 500g gnoccheja 2 dl vettä 0.5-1 tl suolaa* 400g kirsikkatomaatteja + puntti tuoretta basilikaaVegeparmesaani
3 dl kurpitsansiemeniä* 0.5 dl ravintohiivahiutaleita 1 tl sipulijauhetta 1 tl valkosipulijauhetta 1 tl suolaaReseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
Gnocchi-tomaattipannu
- Hienonna valkosipuli.
- Kuullota valkosipulia öljyssä hetki miedolla lämmöllä.
- Lisää gnocchit ja vesi varovasti (ettei öljy pannulla ala roiskua!). Lisää mukaan suola ja nosta lämpöä.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja heitä niistä puolet sekaan.
- Revi basilikan lehdet ja heitä nekin sekaan.
- Kiehauta muutama minuutti, sekoita koko ajan.
- Jos pannulle jää paljon nestettä voit kaataa koko komeuden siivilään ja valuttaa nesteen pois.
- Lisää tarjoiluvaiheessa loput kirsikkatomaateista ja hienonnettu basilika.
Vegeparmesaani
- Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja hienoksi.
*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme
Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä
Vinkkejä valmistukseen
Huom! Käytä vegeparmesaanin valmistuksessa monitoimikoneen S-terää tai tehokasta blenderiä.