Gnocchi-kasvisvuoka

Gnocchi-kasvisvuoka

4 hengelleVegaaninenHelppo30 min

500g Valmiita gnoccheja
300g Kesäkurpitsaa
1 Punainen paprika
1 Punasipuli
2 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Italianmaustetta
1 tl Suolaa
2 Tomaattia
1 rasia Beanit maustamaton härkäpapusuikaleita
(+ Tuoretta basilikaa)

Gnocchia ei välttämättä tarvitse keittää vaan uunittaminen tekee siitä ihanan pehmeää, mutta pinnalta rapeaa. Lisää kasvikset ja Beanit suikaleet ja täydellinen ateria on valmis. Helposti ja nopeasti.

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika. Kuori ja leikkaa punasipuli 8 osaan. Halkaise tomaatit.
  3. Sekoita kesäkurpitsa, paprika, punasipuli, öljy ja mausteet kulhossa.
  4. Kaada maustetut kasvikset leivinpaperilla vuoratulle leivinpellille, lisää tomaatit leikkuupinta ylöspäin sekä Beanit-suikaleet.
  5. Paahda uunissa n. 20 minuuttia. Lisää lopuksi pinnalle halutessasi tuoretta basilikaa.
  6. Tarjoa!

Katso lisää arkiruokareseptejä