Gluteenittomat pinaattiletut

Annoskoko2 annosta
Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
Gluteenittomat pinaattiletut
Gluteeniton ja nopea resepti perinteisille pinaattiletuille. Tarjoa puolukoiden tai karpaloiden kera.
1 kananmuna 1 dl Alpro Go On -rahkaa 1 dl tattarijauhoja* 1 dl kasvimaitoa 70 g tuoretta pinaattia tai 150 g pakastepinaattia sulatettuna + suolaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakastepinaattia, ota se sulamaan hyvissä ajoin.
  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa vispilällä keskenään. 
  3. Kaada taikinaa lettu- tai paistinpannulle sopiva määrä.
  4. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin. 
  5. Käännä vasta kun lettu on hyytynyt ja pysyy kasassa.
  6. Tarjoile puolukoiden, karpaloiden tai hillon kanssa.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää ihania arkiruokareseptejä