Gluteenittomat pinaattiletut

Gluteenittomat pinaattiletut

2 annostaMaidoton, gluteenitonHelppo20 min

1 Kananmuna
1 dl Alpro go on -rahkaa
1 dl Tattarijauhoja*
1 dl Kasvimaitoa
70 g Tuoretta pinaattia tai
150 g Pakastepinaattia sulatettuna
+ Suolaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakastepinaattia, ota se sulamaan hyvissä ajoin.
  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa vispilällä keskenään. 
  3. Kaada taikinaa lettu- tai paistinpannulle sopiva määrä.
  4. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin. 
  5. Käännä vasta kun lettu on hyytynyt ja pysyy kasassa.
  6. Tarjoile puolukoiden, karpaloiden tai hillon kanssa.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää ihania arkiruokareseptejä