Gluteeniton tofukokkelileipä

Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Vaasan
Gluteeniton tofukokkelileipä
Tofukokkeli on vegaaninen vaihtoehto munakokkelille. Tofu sisältää proteiinia ja on täyttävää ja siten nämä gluteenittomat leivät sopivat täydellisesti eväsleiviksi.

ainesosat

2-4 palaa Vaasan Moilas Free From Tumma Siemenpala -leipää 1/2 sipuli 1/2 kesäkurpitsa 1 rkl oliiviöljyä 270g maustamatonta tofua (esim. Jalotofu)* 1/2 tl kurkumaa 1 tl juustokuminaa 2 tl paprikajauhetta (2 rkl ravintohiivahiutaleita) 1/2 tl valkosipulijauhetta

lisäksi

+ suolaa + mustapippuria + kevätsipulia/muita yrttejä + paprikaa + tomaattia + kurkkua + salaattia

Kaupallinen yhteistyö | Vaasan

 

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuutioi kesäkurpitsa. 
  3. Kuullota sipulia pannulla oliiviöljyssä ja murusta sekaan tofu. Lisää myös kesäkurpitsa ja mausteet.
  4. Paista kunnes kesäkurpitsa on kypsää ja tofu näyttää mieluiselta. Hienonna sekaan kevätsipulia/yrttejä.
  5. Voitele leivät haluamallasi levitteellä ja kokoa leipien väliin tofukokkelin lisäksi mieluisia täytteitä.
  6. Tarjoa.