Tofukokkeli on vegaaninen vaihtoehto munakokkelille. Tofu sisältää proteiinia ja on täyttävää ja siten nämä gluteenittomat leivät sopivat täydellisesti eväsleiviksi.
ainesosat
2-4 palaa Vaasan Moilas Free From Tumma Siemenpala -leipää 1/2 sipuli 1/2 kesäkurpitsa 1 rkl oliiviöljyä 270g maustamatonta tofua (esim. Jalotofu)* 1/2 tl kurkumaa 1 tl juustokuminaa 2 tl paprikajauhetta (2 rkl ravintohiivahiutaleita) 1/2 tl valkosipulijauhettalisäksi
+ suolaa + mustapippuria + kevätsipulia/muita yrttejä + paprikaa + tomaattia + kurkkua + salaattiaKaupallinen yhteistyö | Vaasan
Valmistusohjeet
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuutioi kesäkurpitsa.
- Kuullota sipulia pannulla oliiviöljyssä ja murusta sekaan tofu. Lisää myös kesäkurpitsa ja mausteet.
- Paista kunnes kesäkurpitsa on kypsää ja tofu näyttää mieluiselta. Hienonna sekaan kevätsipulia/yrttejä.
- Voitele leivät haluamallasi levitteellä ja kokoa leipien väliin tofukokkelin lisäksi mieluisia täytteitä.
- Tarjoa.