Sieniceviche saa makunsa chilistä, korianterista ja limestä. Gluteenittomat leivät paahdetaan uunissa valkosipulin kanssa ja lopuksi päälle laitetaan sienicevicheä.
Sieniceviche
200g herkkusieniä 1/2 (n. 90g) punasipuli 1 valkosipulinkynsi 1 punainen chili 1 lime 1 rkl neitsytoliiviöljyä 1/2 tl suolaa 1 tl vaahterasiirappia 1 ruukku tuoretta korianteriaMuut ainekset
+ Vaasan Moilas Free From Kaura-Pellava -leipiä + neitsytoliiviöljyä + valkosipulia + kuivattua timjamia/rosmariiniaKaupallinen yhteistyö | Vaasan
Valmistusohjeet
- Viipaloi herkkusienet.
- Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi.
- Raasta valkosipulinkynsi.
- Viipaloi chili.
- Purista limestä mehu.
- Sekoita kaikki sienicevichen ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa kun leivät valmistuvat (väh. 10min).
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Sekoita kulhossa oliiviöljy ja raastettu valkosipuli.
- Levitä leivät uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele ne oliiviöljy-valkosipuliseoksella. Ripottele päälle timjamia tai rosmariinia.
- Paahda leipiä uunissa 8-10 minuuttia.
- Levitä reilusti sienichevicheä paahtuneille leiville ja tarjoa heti.