Delikaura™ wokki on täynnä ihania makuja ja valmistuu nopeasti. Annoksen kruunaa käyttövalmis Delikaura™ Chili-Inkivääri ja itsetehty maapähkinävoikastike.
Wokki
100g lasinuudeleita (esim. Pirkka) 2 rkl seesamiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 cm tuoretta inkivääriä 2 rkl soijakastiketta 450g wokkivihanneksia (pakaste) 1 pss Delikaura™ Chili-Inkivääriä nippu kevätsipulia + paahdettuja pähkinöitä/suolapähkinöitäMaapähkinävoikastike
1/2 dl sokeritonta maapähkinävoita 1/2 limen mehu 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa 1 rkl riisiviinietikkaa 1 rkl soijakastiketta 1 tl srirachaa 0.5 cm tuoretta inkivääriä 1 valkosipulinkynsi 1 rkl vettäKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
- Tee ensin maapähkinävoikastike (ohje alla). Voit myös käyttää haluamaasi valmiskastiketta.
- Valmista lasinuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta ja huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja sekoita niihin 1 rkl seesamiöljyä.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri.
- Kuumenna 1 rkl seesamiöljyä wokkipannulla ja kuullota hetki valkosipulia ja inkivääriä.
- Lisää wokkivihannekset ja kääntele hetki.
- Kaada sekaan lasinuudelit ja lisää soijakastike.
- Kääntele kunnes kasvikset ja nuudelit ovat lämpimiä.
- Voit heittää Delikauran tässä vaiheessa sekaan ja antaa sen lämmetä tai lisätä sen kylmänä valmiin ruoan päälle.
- Hienonna kevätsipuli ja lisää sitä makusi mukaan.
- Tarjoa kastikkeen kanssa.
Maapähkinävoikastike
- Raasta inkivääri ja hienonna/purista valkosipulinkynsi.
- Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi.