Delikaura™ wokki

Delikaura™ wokki

2-4 hengelleVegaaninenHelppoN. 30min

Wokki

100g Lasinuudeleita (esim. pirkka)
2 rkl Seesamiöljyä
3 Valkosipulinkynttä
1 cm Tuoretta inkivääriä
2 rkl Soijakastiketta
450g Wokkivihanneksia (pakaste)
1 pss Delikaura™ chili-inkivääriä
nippu Kevätsipulia
+ Paahdettuja pähkinöitä/suolapähkinöitä

Maapähkinävoikastike

1/2 dl Sokeritonta maapähkinävoita
1/2 Limen mehu
2 rkl Vaahterasiirappia tai hunajaa
1 rkl Riisiviinietikkaa
1 rkl Soijakastiketta
1 tl Srirachaa
0.5 cm Tuoretta inkivääriä
1 Valkosipulinkynsi
1 rkl Vettä

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin maapähkinävoikastike (ohje alla). Voit myös käyttää haluamaasi valmiskastiketta.
  2. Valmista lasinuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta ja huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja sekoita niihin 1 rkl seesamiöljyä.
  3. Hienonna valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri.
  4. Kuumenna 1 rkl seesamiöljyä wokkipannulla ja kuullota hetki valkosipulia ja inkivääriä.
  5. Lisää wokkivihannekset ja kääntele hetki.
  6. Kaada sekaan lasinuudelit ja lisää soijakastike.
  7. Kääntele kunnes kasvikset ja nuudelit ovat lämpimiä.
  8. Voit heittää Delikauran tässä vaiheessa sekaan ja antaa sen lämmetä tai lisätä sen kylmänä valmiin ruoan päälle.
  9. Hienonna kevätsipuli ja lisää sitä makusi mukaan.
  10. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Maapähkinävoikastike

  1. Raasta inkivääri ja hienonna/purista valkosipulinkynsi.
  2. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Katso lisää herkullisia Gold&Green reseptejä