Herkullinen chili sin carne valmistui yhteistyössä Auranin kanssa. Elämäsi nopein chili sin carne valmistuu mutkia oikomalla, mutta makua säästelemättä. Auran Härkis® Tex mex –täyte on avain onnistumiseen. Tarjoa lisänä tomaattisalsaa, nachoja ja kaurafraichea. Saat annoksesta ruokaisamman keittämällä kaveriksi riisiä.
Chili sin carne
½ - 1 punainen keskivahva chili 2 valkosipulinkynttä 3 rkl tomaattipyreetä 2 pkt (400g) Auran Härkis® Tex mex –täyte n. 1 dl vettä 1 tlk (230 g) mustapapuja 2 tl cajunmaustetta 1 tl juustokuminaa ½ tl savupaprikajauhetta 2 tl kuivattua oreganoa öljyä paistamiseenTomaattisalsa
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja ½ pieni punasipuli ½ - 1 ruukku korianteria 1 limetti ½ tl suolaaLisäksi tarjoiluun
nachoja kaurajogurttia tai -fraichea keitettyä riisiäKaupallinen yhteistyö | Auran
Valmistusohjeet
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota valkosipulia ja chiliä noin minuutin verran. Älä polta! Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista vielä minuutti pari.
- Lisää pannulle Auran Härkis® Tex mex –täyte. Huuhtaise pussit vedellä ja kaada huuhteluvesi pannulle. Lisää mausteet ja mustapavut. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
- Tee tomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna puolikas punasipuli. Hienonna chili ja korianteri. Purista limetistä mehu. Sekoita salsan ainekset keskenään.
- Tarjoile chili sin carne tomaattisalsan, paksun kauragurtin tai kaurafraichen ja nachojen sekä halutessasi keitetyn riisin kera.
- Vinkki! Jos sinulla on aikaa, tee nachot itse. Leikkaa neljä tortillalettua paloiksi, levitä leivinpaperilla vuoratulla uuninpellille yhteen kerrokseen ja sivele päälle öljyä. Mausta kevyesti suolalla ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nachot palavat nopeasti, joten tarkkaile uunia herkeämättä.