Chili sin carnesta saat mausteisen, ravitsevan ja lämmittävän arkiruoan nopeasti. Pease herneproteiini korvaa jauhelihan maistuvasti!
1 valkosipulinkynsi
½ sipuli
100 g Findus Pease-rouhetta (herneproteiinivalmiste
½ pakaste)
1 rkl chilipalko
1 pss neitsytoliiviöljyä
1 tlk (210 g) pakastekasviksia
+ tomaattimurskaa
400 g tölkki fajita-mausteseosta maun mukaan
mustapapuja
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistus
- Hienonna sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä miedolla lämmöllä.
- Lisää Pease ja paista hetki. Mausta fajita-mausteseoksella.
- Lisää pakastekasvikset ja tomaattimurska sekä mustapavut ja maun mukaan chiliä. Anna porista noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Keitä kylkeen riisiä, kvinoaa, tattaria, hirssiä tai täysjyväpastaa.