Chili sin carne

Annoskoko2-3 hengelle
Valmistusaikan. 20 min
|
Chili sin carnesta saat mausteisen, ravitsevan ja lämmittävän arkiruoan nopeasti. Pease herneproteiini korvaa jauhelihan maistuvasti!
1 valkosipulinkynsi ½ sipuli 100 g Findus Pease-rouhetta (herneproteiinivalmiste ½ pakaste) 1 rkl chilipalko 1 pss neitsytoliiviöljyä 1 tlk (210 g) pakastekasviksia + tomaattimurskaa 400 g tölkki fajita-mausteseosta maun mukaan mustapapuja

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistus

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä miedolla lämmöllä.
  2. Lisää Pease ja paista hetki. Mausta fajita-mausteseoksella.
  3. Lisää pakastekasvikset ja tomaattimurska sekä mustapavut ja maun mukaan chiliä. Anna porista noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
  4. Keitä kylkeen riisiä, kvinoaa, tattaria, hirssiä tai täysjyväpastaa.

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä

katso lisää