Butter "chicken" Quornilla

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaikan. 40min
VaikeusasteHelppo
Butter "chicken" Quornilla
Butter chickenin kasvisversio valmistuu Quornista. Quorn sisältää mykoproteiinia, joka on ravinteikas proteiinin lähde. Tämä annos menee läpi lihansyöjällekin!
+ oliiviöljyä* paistamiseen 1 pss Quorn -fileitä (pakastealtaasta) 1 rkl garam masalaa* tai muuta maustesekoitusta + suolaa 4 valkosipulinkynttä 3 rkl tuoretta raastettua inkivääriä 2 tl garam masalaa* 1/8 tl cayennepippuria* 1 tl paprikaa* 1 tl kurkumaa* 6 dl (n. 680g) paseerattua tomaattia 3 rkl tomaattisosetta 1 tl suolaa 1 rkl kookossokeria* 2 dl kasviruokakermaa tai kookoskermaa* + tuoretta korianteria

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Paista jäisiä Quorn paloja öljyssä kunnes ne alkavat sulaa. Mausta maustesekoituksella molemmin puolin ja ripottele suolaa päälle. Ruskista molemmin puolin.
  2. Nosta ruskistuneet fileet lautaselle odottamaan. Voit paloitella ne suupaloiksi tässä vaiheessa.
  3. Hienonna valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri.
  4. Kuullota valkosipuleita ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää mausteet ja kääntele hetki.
  5. Kaada pannulle paseerattu tomaatti, tomaattisose, suola sekä sokeri.
  6. Lisää myös Quorn palat ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia.
  7. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna vielä kiehuvaksi.
  8. Ripottele päälle halutessasi tuoretta korianteria ja tarjoa esim. riisin kanssa.

Katso lisää helppoja arkiruokia

 

Vinkkejä valmistukseen

* Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Erittäin helppo tapa valmistaa kookoskermaa on lisätä kookosmannaa veteen. Lisää 1 osa mannaa 2 osaan vettä.