Buddha bowl on todella helppo ja nopea valmistaa. Käytä ohjeen kasviksia tai mitä vain kasviksia jääkaapistasi löytyy. Annoksen proteiinina on uusi ja herkullinen tuote, Delikaura™.
1 porkkana
1 kurkku
1 dl verso- tai salaattisekoitusta
1 pss Delikaura™chili-inkivääri
1 dl edamamepapuja (pakaste)
1-2 oksaa punaista lehtikaalia tai kourallinen pinaattia
1 dl villiriisiä tai punaista kvinoaa
Maapähkinävoikastike
0.5 dl sokeritonta maapähkinävoita 1 rkl valkoviinietikkaa 1 rkl soijakastiketta 1 rkl vaahterasiirappia 1 rkl vettä 1 tl srirachaaKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
- Keitä riisi/kvinoa ohjeiden mukaan suolatussa vedessä kypsäksi.
- Tee kastike valmiiksi (ohje alla).
- Sulata edamamepavut.
- Kuori porkkana ja vedä siitä pitkiä lastuja kuorimaveitsellä.
- Tee sama kurkulle, mutta älä kuori. Pese kuitenkin hyvin. Pyöritä suikaleista rullia.
- Kokoa kulhoon porkkana- ja kurkkusuikaleet, salaattisekoitus ja lehtikaali/pinaatti, riisi/kvinoa ja edamamepavut. Voit lämmittää tai paistaa Delikauran tai käyttää sellaisenaan.
- Tarjoa maapähkinävoikastikkeen kanssa.
Maapähkinävoikastike
- Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja tarjoa buddha bowlin kanssa.