Buddha bowl

Buddha bowl

1-2 hengelleVegaaninenHelppo30 min

1 Porkkana
1 Kurkku
1 dl Verso- tai salaattisekoitusta
1 pss Delikaura™chili-inkivääri
1 dl Edamamepapuja (pakaste)
1-2 oksaa Punaista lehtikaalia tai kourallinen pinaattia
1 dl Villiriisiä tai punaista kvinoaa

Maapähkinävoikastike

0.5 dl Sokeritonta maapähkinävoita
1 rkl Valkoviinietikkaa
1 rkl Soijakastiketta
1 rkl Vaahterasiirappia
1 rkl Vettä
1 tl Srirachaa

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green


Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi/kvinoa ohjeiden mukaan suolatussa vedessä kypsäksi.
  2. Tee kastike valmiiksi (ohje alla).
  3. Sulata edamamepavut.
  4. Kuori porkkana ja vedä siitä pitkiä lastuja kuorimaveitsellä.
  5. Tee sama kurkulle, mutta älä kuori. Pese kuitenkin hyvin. Pyöritä suikaleista rullia.
  6. Kokoa kulhoon porkkana- ja kurkkusuikaleet, salaattisekoitus ja lehtikaali/pinaatti, riisi/kvinoa ja edamamepavut. Voit lämmittää tai paistaa Delikauran tai käyttää sellaisenaan.
  7. Tarjoa maapähkinävoikastikkeen kanssa.

Maapähkinövoikastike

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja tarjoa buddha bowlin kanssa.

Katso lisää Gold&Green reseptejä